Els nostres consellers i conselleres de districte.

Barcelona en Comú va accedir a l’Ajuntament després de les eleccions del 24 de maig de 2015.

Després d´un procés d’organització interna i d’establiment dels canals de comunicació, ara us volem presentar als set Consellers/es de districte i al nostre Regidor de Sant Martí

bcomu-montse-barnilsMontse Barnils – Consellera del barri del Clot i del Camp de l’Arpa. És la responsable de les comissions de Comerç, Promoció Econòmica, Economia, Cooperativa, Treball Digne, Cultura i Turisme. El seu correu electrònic és: mbarnils@bcn.cat

 

bcomu-eva-camposEva Campos – Consellera del barri de La Verneda i la Pau i de Sant Martí de Provençals. És la responsable de les comissions de Medi Ambient, Neteja, Parcs i Jardins, Cooperació Internacional, Acció Social, Ciutadania i Habitatge. El seu correu electrònic és: ecampos@bcn.cat

 

bcomu-francesc-carmonaFrancesc Carmona – Conseller del barri de El Parc i la Llacuna i de Vila Olímpica. És el responsable de les comissions d’Urbanisme, Mobilitat, Accessibilitat, Drets Civils i Gent Gran. El seu correu electrònic és: fcarmona@bcn.cat

 

Carbcomu-carlota-falgueraslota Falgueres – Consellera del barri de Poblenou i de Provençals del Poblenou. És la responsable de les comissions d’Ensenyament, Infància, Immigració i Dona. El seu correu electrònic és: cfalgueras@bcn.cat

 

bcomu-antonio-herreraAntonio Herrera – Conseller del barri de Sant Martí de Provençals. És el responsable de les comissions de Salut, Memòria Històrica, Seguretat i Prevenció. El seu correu electrònic és: aherrerav@bcn.cat

 

bcomu-jordi-martinJordi Martín – Conseller del barri de Besòs-Maresme, de Diagonal Mar i de Front Marítim. És el responsable de les comissions de Participació, Transparència, Joventut i Esports. El seu correu electrònic és: jmartinlo@bcn.cat

 

A més a més d’aquestes Conselleres de Districte, Barcelona en Comú té un Conseller Tècnic i un Regidor de Districte.

Marc andreMarc Andreu i Acebal – Conseller Tècnic del Districte de Sant Martí. És el responsable del bon funcionament de tot l’aparell del districte. El seu correu electrònic és: mandreu@bcn.cat 

 

 

jm_montaner_235x127Josep Maria Montaner – Regidor del Districte de Sant Martí. Presideix la Comissió de Govern del Districte de Sant Martí i és Regidor d’Habitatge de la ciutat de Barcelona. El seu correu electrònic és: jmontanerm@bcn.cat 

Esperem que, en breu, us els puguem anar presentant amb més detall en entrevistes individualitzades.